Sari la conținut

Invitație – Just Transition Groundwork: Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului

Vă invităm să participați marți, 28 noiembrie 2023, ora 14.00, la Sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia (Calea Severinului, nr. 27, Clădirea Novobuilding, Craiova), la evenimentul Just Transition Groundwork: Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului.

Scopul evenimentului este de a discuta despre oportunitățile de finanțare disponibile prin Programul de Tranziție Justă pentru Conurbația Jiului (județele Dolj, Gorj și Hunedoara) și de a prezenta concluziile analizei efectuate în perioada iulie-octombrie 2023 în ce privește oportunitățile economice sustenabile în regiunea noastră.

Proiectul este implementat de Valea Jiului Society, împreună cu Consiliul Județean Dolj, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Județean Hunedoara și Asociația de Dezvoltare Teritorială Integrată Valea Jiului susținuți de Comisia Europeană prin programul Just Transition Groundwork, program lansat cu scopul de a susține într-un mod aplicat regiunile europene aflate în tranziție de la industria poluantă, la industria verde.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, respectiv cu participare fizică și online, pe platforma Zoom, persoanele interesate putând confirma participarea prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/W9p6qypwh4ymy2qR8.

De asemenea, regăsiți, atașat, invitația și agenda evenimentului.

Sari la conținut