Sari la conținut

Ghiduri și Regulamente

Pagină actualizată la: 21.03.2024

Ghiduri și Regulamente

Ghiduri

Acest ghid a fost realizat în cadrul proiectului „Consolidarea Potențialului de Aplicare a Tehnicilor Durabile de Remediere a Mediului. Aplicarea Fitoremedierii în România”. Proiectul a fost finanțat parțial de Guvernul Flamand și s-a desfășurat în perioada Ianuarie – Noiembrie 2009. 

Scopul Ghidului Eco-Cetățeanului este de a atrage atenția, de a promova intens și conștientiza importanța majoră a protecției mediului prin prezentarea unor eco-instrucțiuni, adresate fiecărui cetățean într-un format simplu, clar și concis.

În vederea promovării unui comportament eco-responsabil în rândul turiștilor din toate zonele țării precum și în vederea deplasărilor din străinătate, Unitatea de Politici Publice din Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, a elaborat prezentul ghid care prezintă instrumente practice simple și concrete, la îndemâna fiecărui turist, sau a oricărui cetățean, pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.    

Pentru a promova adoptarea unui comportament eco-responsabil în rândul tuturor funcționarilor publici din administrația publică centrală și locală din Romania, Unitatea de Politici Publice din cadrul Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, a elaborat prezentul ghid care prezintă instrumente practice, simple și concrete, la îndemâna fiecărul funcționar public sau a oricărui cetățean, pentru a reduce impactul negativ asupra mediului, prin susținerea unui consum și a unei producții durabile.
 
 
Sari la conținut