Sari la conținut

Invitație – Just Transition Groundwork: Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului – Conferința de final a proiectului –

Vă invităm să participați, în perioada 13-15 decembrie 2023, în Petroșani, la conferința de final a proiectului Just Transition Groundwork: Oportunități economice sustenabile în Conurbația Jiului.

Scopul evenimentului este de a prezenta concluziile proiectului Just Transition Groundwork în Conurbația Jiului (implementat începând cu luna iulie 2023) în ce privește oportunitățile economice sustenabile în județele Hunedoara, Gorj și Dolj, de a prezenta exemple de bune practici din alte regiuni europene aflate în tranziție justă, de a discuta despre oportunitățile de finanțare disponibile prin Programul Tranziție Justă și de a sublinia importanța colaborării între toți actorii implicați în tranziție justă. De asemenea, evenimentul va cuprinde o serie de vizite la proiecte din Valea Jiului, precum și evenimente de networking. Interpretarea în limba română și limba engleză sunt asigurate.

Valea Jiului Society, împreună cu Consiliul Județean Gorj, Consiliul Județean Hunedoara, Consiliul Județean Dolj și Asociația pentru Dezvoltare Teritorială Integrată Valea Jiului primesc asistență tehnică oferită de Comisia Europeană prin programul Just Transition Groundwork, program lansat cu scopul de a susține într-un mod și mai aplicat regiunile europene aflate în tranziție de la industria poluantă. Prin acest program, pe lângă Conurbația Jiului, primesc asistență tehnică alte 5 regiuni din Uniunea Europeană.

În speranța că puteți fi alături de noi, vă rugăm să confirmați participarea la eveniment prine mail (valea.jiului.society@gmail.com), la telefon (0722697550), sau completând formularul de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/NzTf3b4ssBszR9mT6.

Vă mulțumim, iar pentru orice detalii suplimentare, vă rămânem la dispoziție.

Regăsiți, atașat, invitația și agenda evenimentului.

De asemenea, regăsiți, atașat, invitația și agenda evenimentului.

Sari la conținut