Sari la conținut

Echipa Consiliului Județean Gorj a reușit să demareze mai multe proiecte, prin intermediul cărora a reușit atragerea unor sume importante din fonduri europene nerambursabile

Consiliul Județean Gorj a avut ca obiectiv principal, în domeniul sănătății, în ultimii doi ani gestionarea în condiții optime a crizei sanitare provocate de epidemia de Covid -19.

Echipa Consiliului Județean Gorj a reușit să demareze mai multe proiecte, prin intermediul cărora a reușit atragerea unor sume importante din fonduri europene nerambursabile, în vederea asigurării de echipamente medicale, echipamente de protecție, dispozitive și materiale sanitare pentru buna gestionare a crizei sanitare cauzată de COVID 19.   

Computerul  tomograf, furnizat în baza contractului nr. 12839 din 24.08.2021 încheiat între Consiliul Județean Gorj și furnizorul declarat câștigător, a fost montat și urmează să fie pus în funcțiune după obținerea autorizațiilor CNCAN.

Computerul tomograf a fost achiziționat pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” și este parte componentă a proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul Spitalului de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu», Județul Gorj”, COD SMIS 140366, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 9 -Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de Covid-19, Obiectivul specific 9.1 – Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19, aflat în derulare.

În cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul Spitalului de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu», Județul Gorj”, COD SMIS 140366, pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” vor mai fi achiziționate, echipamente medicale, echipamente de protecție, dispozitive și materiale sanitare pentru gestionarea crizei sanitare cauzată de COVID 19.

Sari la conținut