Sari la conținut

Comunicat de presă – „Transport durabil pentru elevii județului Gorj”

În data de 08.09.2023, Consiliul Județean Gorj în cadrul sesiunii depunerii dosarelor de finanțare pentru microbuze electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu a depus dosarul cu numărul de ordine 1, pentru proiectul „Transport durabil pentru elevii județului Gorj”.

Valoarea maximă a proiectului „Transport durabil pentru elevii județului Gorj”, este în sumă de 15.143.289,80 lei (inclusiv TVA).

În cadrul proiectului „Transport durabil pentru elevii județului Gorj”, sunt propuse a se finanța un număr de 11 microbuze electrice din 11 unități administrativ teritoriale de pe raza județului Gorj, care vor beneficia de alocarea financiară necesară achiziționării unui microbuz electric de 16+1 locuri.

Cele 11 unități administrativ teritoriale de pe raza județului Gorj au fost selectate având în vedere ”criteriul număr elevi navetiști”, iar suma maximă eligibilă ce poate fi contractată în cadrul Programului lansat de Administrația Fondului pentru Mediu, este de maxim 15.000.000 lei.

Sari la conținut