Sari la conținut

Comunicat de presă – Termenul de depunere a proiectelor, în cadrul apelurilor lansate prin PTJ 2021-2027 a fost prelungit

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), prin Autoritatea de Management pentru Programul Tranziție Justă, a prelungit, până la data de 20 aprilie 2024, perioada de depunere a proiectelor pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”.

Ministerul a luat decizia de a prelungi termenul de depunere a proiectelor în cadrul celor 7 apeluri lansate la nivel național prin PTJ 2021-2027, pentru a răspunde, astfel, interesului mare manifestat de potențialii beneficiari în accesarea fondurilor disponibile.

Precizăm că, prelungirea termenului de depunere a făcut obiectul modificării Ghidului solicitantului, odată cu compatibilizarea prevederilor ajutorului de minimis, conform Regulamentului (UE) nr. 2831/2023, aprobat MIPE nr. 737/11.03.2023.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați următorul link: https://mfe.gov.ro/ministerul-investitiilor-si-proiectelor-europene-prelungeste-perioada-de-depunere-a-proiectelor-in-cadrul-apelurilor-ptj-investitii-pentru-dezvoltarea-imm-care-sprijina-cresterea-durabila-si/.

Sari la conținut