Sari la conținut

Comunicat de presă – Reuniune a Grupului de monitorizare

Consiliul Județean Gorj, în calitate de coordonator, a organizat astăzi, 22.01.2024, începând cu ora 10:00, reuniunea membrilor Grupului de coordonare a tranziției la neutralitate climatică la nivelul județului Gorj. Scopul întâlnirii a fost adoptarea Procedurii privind lansarea Apelurilor de exprimare a interesului dedicat întreprinderilor, pentru identificare și includerea de investiții productive în domeniile care să contribuie la neutralitatea climatică, conform domeniilor identificate în Planurile Teritoriale pentru Tranziție Justă (PTTJ).

Întrucât la reuniunea derulată în format hibrid nu s-a realizat cvorumul necesar pentru a se delibera în mod valabil, în conformitate cu prevederile art. 8, alin. 5 din Regulamentul de organizare și funcționare a Grupului de coordonare a tranziției la neutralitate climatică la nivelul județului Gorj, s-a procedat la consultarea, în scris, a membrilor Grupului de coordonare a tranziției la neutralitate climatică la nivelul județului Gorj.

Astfel, au fost centralizate voturilor transmise, iar cu unanimitate, Procedura privind Lansare apeluri de exprimare a interesului în cadrul  Programului Tranziție Justă 2021-2027 în județul Gorj a fost aprobată.

Sari la conținut