Sari la conținut

COMUNICAT DE PRESĂ – Consiliul Județean Gorj investește în tehnologie avansată pentru chirurgie endoscopică laparoscopică

În vederea îmbunătățirii serviciilor medicale oferite în cadrul Secțiilor Chirurgie I și II din Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, Consiliul Județean Gorj a semnat în data de 16 octombrie 2023 un contract de furnizare de echipamente medicale de   ultimă generație. Astfel, Consiliul Județean Gorj a achiziționat două Sisteme 3D 4K pentru chirurgie endoscopică laparoscopică cu ICG.

Termenul de furnizare a acestor echipamente a fost de 90 de zile de la data semnării contractului, iar în data de 5 decembrie 2023 furnizorul a livrat și instalat cu succes produsele achiziționate. În data de 6 decembrie 2023, echipamentele au fost supuse unui proces amănunțit de verificare și recepționare, confirmându-se astfel conformitatea acestora cu specificațiile contractuale.

Prețul convenit pentru îndeplinirea acestui contract de furnizare este de 2.148.000 lei fără TVA.

Achiziția acestor două Sisteme 3D 4K pentru chirurgie endoscopică laparoscopică cu ICG reprezintă o măsură strategică menită să îmbunătățească capacitatea de intervenție chirurgicală în cadrul celor două secții de chirurgie. Echipamentele medicale achiziționate vor contribui semnificativ la îndeplinirea obiectivelor noastre de asigurare a unor servicii medicale moderne și eficiente pentru comunitatea noastră.

Consiliul Județean Gorj își reafirmă angajamentul față de îmbunătățirea sistemului de sănătate publică și va continua să investească în proiecte care aduc beneficii directe pacienților și personalului medical.

Echipa Consiliului Județean Gorj

 

 

Sari la conținut