Sari la conținut

Ședința ordinară a Consiliului Județean Gorj din data de 30.05.2022

Pagină actualizată la: 30.05.2022

Se convoacă Consiliul Județean Gorj în ședință ordinară, în data de 30.05.2022, ora 14:00, în sala „A” a Palatului Administrativ din Municipiul Târgu-Jiu, cu următoarea ordine de zi:

  1.  Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu general al Județului Gorj pe anul 2022;
  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Organigramei, Statului de funcţii şi Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Ansamblului Artistic Profesionist ,,Doina Gorjului” Târgu- Jiu.

Diverse.

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Gorj nr. 23/20.02.2020 privind stabilirea unor măsuri în vederea realizării drepturilor de care beneficiază, potrivit legii, unele categorii de persoane evidențiate în structurile de protecție gestionate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.
  2. Proiect de hotărâre pentru pentru stabilirea unor măsuri în vederea aplicării Legii nr. 70/2022 privind reglementarea statutului personalului care, în perioada stării de alertă sau a situaţiilor de risc epidemiologic şi biologic, determinate de pandemia de COVID-19, a fost încadrat pe perioadă determinată, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum și a Hotărârii Consiliului Județean Gorj nr. 137/2022, la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Notă:

Proiectele de hotărâri înscrise la pct. 1-2 sunt inițiate de către Președintele Consiliului

Județean Gorj.

Sari la conținut