Sari la conținut

Invitație – Sesiunea de promovare a programului ”START-UP NATION ROMANIA”

I N V I T A Ț I  E
 
Sesiunea de promovare a programului
”START-UP NATION ROMANIA”
 

          Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, vă invită să participați la sesiunea de promovare a Programului ”Start-up Nation Romania”, ce avea loc la în data de 04.05.2017, ora 15:00, în sala de conferințe a Facultății de Științe Medicale și Comportamentale a Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, situată în cadrul Complexului Studențesc Debarcader.

         La eveniment vor participa: Harry-Ilan Laufer – Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Adrian Mlădinoiu – Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Radu-Mihai Ghinea – Director al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperații Craiova, reprezentanți ai autorităților publice locale.

         Programul ”Start-up Nation Romania” se adresează tinerilor cetățeni români cu vârsta minimă de 18 ani, care vor să își înființeze o companie și care vor fi motivați să rămână în țară și să desfășoare activități de antreprenoriat.

          Programul ”Start-up Nation Romania” a fost aprobat prin Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii. Bugetul total al programului este de 1.713.798.000 lei și este finanțat de la bugetul statului și din fonduri europene.

        Programul ”Start-up Nation Romania” are ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale start-up-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și facilitarea accesului acestora la finanțare.

Sari la conținut