Sari la conținut

INFORMARE DE PRESĂ

12.07.2017

 
INFORMARE DE PRESĂ
 

          Conform agendei de lucru a președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, în data de 13 iulie a.c., va avea loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, privind modernizarea drumurilor județene ce fac legătura între cele două unități administrativ-teritoriale.
          Este vorba de DJ 664 (DN66) Tg-Jiu-Turcineşti-Schela și  DJ 672C (DN 67)-Tălpăşeşti-Stroieşti-Răchiţi-Runcu, care asigură trecerea în județul Hunedoara prin Pasul Vulcan, respectiv Valea cu Pești.
          Astfel, mâine,13 iulie a.c., președintele Consiliului Județean Gorj va fi prezent la Deva, unde se va întâlni cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora.
          Împreună cu specialiștii din cadrul aparatelor de lucru permanente ale celor două autorități județene va fi analizată identificarea surselor de finanțare pentru obiectivele de investiții menționate anterior, oficialii celor două județe dorind o abordare unitară a lucrărilor de modernizare.
         Modernizarea celor două drumuri județene reprezintă o prioritate în special din punct de vedere turistic, oferind posibilitatea dezvoltării zonelor de agrement pe care acestea le traversează, cât și la extinderea unor noi trasee turistice care fac legătura între cele două județe.

 

BIROUL DE PRESĂ

Sari la conținut