Sari la conținut

INFORMARE DE PRESĂ – Reabilitare DJ 674, Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită jud. Mehedinți

19.03.2019

           Au demarat lucrările de reabilitare a  DJ 674, obiectiv de investiție finanțat de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) în baza Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

      ,,Reabilitare DJ 674, Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită jud. Mehedinți” are prevăzută ca perioadă de execuție 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, cu o valoare totală de 96.451.164,38 lei exclusiv T.V.A.

             După semnarea acordului contractual între U.A.T Județul Gorj- în calitate de achizitor și  S.C. Ydail Construct S.R.L.- în calitate de executant, în data de 18.03.2019 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de execuție pentru modernizarea a 43,443 kilometri din rețeaua de drumuri publice județene, care traversează localitățile: Vlăduleni, Fărcășești, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Hotăroasa, Urdari, Fântânele, Strâmba Jiu, Valea Viei, Gârbovu, Murgești, Jilțu, Turceni, Ionești, Ilișești, Gura Șușiței, Picu.

           În scopul prezentării modului de  desfășurare și  de realizare a categoriilor de operațiuni tehnice incluse în realizarea obiectivului de investiție, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, alături de vicepreședintele CJG, Nicolae Muja, și  echipa Direcției Tehnice, Investiții, Infrastructură Drumuri Publice și Transport Public Județean din cadrul  autorității județene, a purtat discuții atât cu reprezentanții executantului lucrărilor, ai emitenților de avize acorduri conform Certificatului de Urbanism cât și cu primarii unităților administrativ-teritoriale Fărcășești, Urdari și Turceni, acestea având calitatea de beneficiari direcți ai investiției.

            Întâlnirea a avut loc astăzi, 19.03.2019, la sediul Consiliului Județean Gorj.

BIROUL  DE  PRESĂ

Sari la conținut