Sari la conținut

Informare de presă – Drumuri modernizate în comunele Turcinești și Schela

Pe două sectoare de drumuri județene de pe raza comunei Turcinești respectiv Schela, se intervine în scopul îmbunătățirii condițiilor de trafic rutier și pietonal.

În graficul de lucrări al Consiliului Județean Gorj stabilit în conformitate cu prevederile Acordului Cadru  nr.7429/09.06.2016, data de finalizare a lucrărilor, prevăzută pentru cele două obiective de investiții este  8 iulie a.c.

În acest sens, pe DJ 664,  între localitățile Turcinești și Schela, au fost finalizate lucrările de așternere covor asfaltic pe o lungime de 3,835 km (de la km 4+270  până la km 8+105). Pe lângă acestea s-au realizat lucrări și pentru execuția acostamentelor, a drumurilor laterale, reparații de podețe transversale și șanțuri de pământ.

În prezent, se continuă cu lucrări de  ranforsare a sistemului rutier care se realizează pe DJ 664A, între localitățile Turcinești și Rugi, pe o lungime de 2,3 km (de la km 0+020  până la km 2+050), care cuprind  execuție de  burdușiri, așternere de mixtură asfaltică,  execuție șanțuri de pământ și șanțuri pereate, acostamente și drumuri laterale.

Valoarea lucrărilor este de  aproximativ 5.584.409,99 lei inclusiv T.V.A.

BIROUL DE PRESĂ
Sari la conținut