Sari la conținut

COMUNICAT DE PRESĂ – ROCKFEST TRANSALPINA, prima ediție, 29 iulie 2017, Rânca

20.07.2017

 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
ROCKFEST   TRANSALPINA
prima ediție, 29 iulie 2017, Rânca
 
 

       Consiliul Județean Gorj continuă campania de promovare turistică a zonei montane Rânca, organizând sâmbătă, 29 iulie 2017, prima ediție a Festivalului ROckFest Transalpina,concert-maraton de muzică rock.
          În festival vor concerta 6 trupe binecunoscute publicului din România:KEMPES, Krypton, 9,7 Richter, The Rock / Tribute AC/DC,  Vița de Vie și Vunk,  precum și tânărul instrumentist gorjean Radu Pupăzan cu un recital de percuție.
          Show-urile vor începe la ora 18.00 și vor fi prezentate de Claudiu Cîrțînă,realizator de programe radio.
        Locul de desfășurare a Festivalului este platoul de la intrarea în Rânca dinspre Novaci, unde vor fi amplasate scena, serviciile comerciale și locul de campare pentru spectatorii care optează pentru cazarea în camping.
Alături de Consiliul Județean Gorj s-au implicat în organizarea evenimentului Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Școala Populară de Artă Târgu Jiu și Asociația „Acasă la Brâncuși”.
        Festivalul beneficiază de sprijinul Serviciului Public SALVAMONT Gorj, Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Tudor Vladimirescu” Gorj,  Grupării de Jandarmi Mobilă  ”Frații Buzești” din Craiova,  al Primăriilor și Consiliilor Locale Novaci și Baia de Fier, al obștilor „Bercești – Vlădoi” și „Cerbul”, al pensiunilor ”Teleschi Rânca” și ”Eden”.
        De asemenea, vineri, 28 iulie 2017, începând cu ora 20.00,  tot la Rânca, Asociația Concesionarilor „Corneșul Mare” va organiza un concert de muzică folk, având ca parteneri Consiliul Județean Gorj și Asociația ”Unitate de suport pentru mediu și arii protejate”.
         În concert  vor  fi prezente nume celebre ale folkului românesc: Dinu Olărașu, Dan Vană, Andrei Păunescu, Ovidiu Mihăilescu, Cătălin Stepa și Filip Cârciumaru. 
         Amfitrionii evenimentului vor fi poeții Clara Mărgineanu și Andrei Novac.

INFO: 
Detalii despre Festivalul ROckFest Transalpina pot fi regăsite pe site-ul evenimentului: www.rockfesttransalpina.ro și pe pagina de facebook: ROckFest Transalpina (https://www.facebook.com/rockfest.transalpina/?fref=ts).
Spotul de promovare a evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=kk93Tbu87HU

BIROUL DE PRESĂ

Sari la conținut