Sari la conținut

COMUNICAT DE PRESĂ – LET’S DO IT AGAIN, ROMANIA!

COMUNICAT DE PRESĂ

      

          În data de 29.08.2018, ora 11:00, Consiliul Județean Gorj, Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj și  Asociația ”Viitorul în Zori- Let`s Do It Romania” au organizat conferința de presă cu tema  ”Let’s Do It Again, Romania!”,  acțiune ce se va desfășura pe 15 septembrie și în județul Gorj.

          În cadrul acestei acțiuni vor participa toate unitățile administrative teritoriale din județul Gorj, voluntarii vor primi saci și mănuși gratuite, urmând ca acestea să fie distribuite participanților în ziua acțiunii. 

          În același timp, de pe pagina   www.letsdoitromania.ro se poate descărca gratuit aplicația “World Cleanup” unde se poate raporta, încă de acum,  zonele cu deșeuri din județ, urmând ca pe data de 15 septembrie zonele semnalate să fie ecologizate.

          Pentru cei care vor să devină voluntari există mai multe modalități de înscriere, respectiv:

  • înscrierea online pe pagina https://letsdoitromania.ro/;
  • la sediul primăriei din localitatea în care locuiesc;
  • la Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, camera 244;
  • la instituțiile implicate în cadrul acestei acțiuni (Garda de Mediu Gorj, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj).

          Trebuie precizat faptul că toate deșeurile menajere colectate în urma acestei acțiuni, din toate zonele județului, vor fi transportate de către operatorii de salubrizare implicați și depuse, la depozitul ecologic din orașul Târgu Jiu, în mod gratuit.

 

Director,

Luis Popa

Sari la conținut