Sari la conținut

Comunicat de presă – Județul Gorj, promovat cu animatii 3D la Târgul de Turism al României 2019

     Consiliul Județean Gorj, alături de Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși”, participă în perioada 14-17 noiembrie 2019 la Târgu de Turism al României, cel mai important eveniment dedicat industriei turismului din România.

   Vizitatorii  standului amenajat în cadrul Centrului Expozițional Romexpo București vor fi întâmpinați anul acesta cu un nou concept de promovare turistică. Pentru prima oară în România, destinațiile turistice din Târgu Jiu și județul Gorj vor fi promovate prin intermediul proiectiei holografice. Ansamblul Monumental Calea Eroilor, realizat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu, dar și celelalte obiective turistice din județul Gorj, vor fi disponibile publicului în cadrul unei experiențe unice, cu ajutorul celui mai mare sistem de mixed-reality construit până acum.

       Display-ul holografic folosit de CNIPT Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși” la ediția din acest an a Târgului de Turism al României ridică la rang de artă produsul promovat, oferind vizibilitate prin toate cele patru laturi ale sale. Sistemul este special creat pentru evenimente și activități de brand în cadrul târgurilor de specialitate sau în alte locații cu trafic mare de vizitatori.

    Participarea la TTR 2019 are și anul acesta ca principal obiectiv promovarea județului Gorj ca destinație turistică montană, culturală, monahală, de agrement și de aventură, precum și promovarea artei populare tradiționale și a altor elemente specifice județului nostru.

Sari la conținut