Sari la conținut

COMUNICAT DE PRESĂ – În data de 07.06.2018, ora 11.00, la Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu, va avea loc festivitatea de premiere a concursului județean „BENEFICIILE CONSUMULUI DE LAPTE ȘI PRODUSE LACTATE”

6.06.2018

 Festivitate de premiere – Concursul județean  

„BENEFICIILE CONSUMULUI DE LAPTE ȘI PRODUSE LACTATE”

     Consiliul Județean Gorj în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, a derulat în perioada 21.05.2018-5.06.2018 concursul județean „Beneficiile consumului de lapte și produse lactate”, în vederea implementării măsurii adiacente distribuției de lapte conform H.G. nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023 şi pentru stabilirea bugetului pentru implementarea acestuia în anul şcolar 2017-2018.

     Proiectul s-a adresat elevilor din clasa pregătitoare și clasele I-VII de la următoarele unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu: Școala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu”, Școala Gimnazială „Constatin Săvoiu”, Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea”, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuşi” și Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”.

     Concursul de creație s-a desfășurat pe  echipe alcătuite din câte cinci elevi coordonați de un cadru didactic și a constat ca activitate practică în realizarea unui desen cu tema Importanța consumului de lapte și produse lactate în alimentația copiilor”.

      Festivitatea de premiere  va avea loc în data de 07.06.2018, ora 11.00, la Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu, urmând a fi premiați două sute de elevi.            Aceștia vor primi cărți și rechizite școlare. Vor fi acordate  premiile I, II, III  precum și mențiuni.

      Evenimentul festiv se va încheia cu degustare de produse lactate.

BIROUL  DE  PRESĂ

Sari la conținut