Sari la conținut

CECCAR lansează un concurs de cultură și educație financiar-contabilă

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) vă anunță că începând din acest an se lansează Concursul de cultură și educație financiar-contabilă!

Competiția este organizată de Ministerul Educației prin Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România – Filiala Gorj, cu sprijinul Uniunii Naționale a Consiliilor Județene și a Consiliului Județean Gorj.

Concursul se adresează elevilor din clasa a XI-a, liceu – filieră tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, din învățământul preuniversitar.

În data de 28 aprilie 2023 se va desfășura la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu etapa județeană a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă care urmărește stimularea elevilor care au interes în domeniul tehnico-aplicativ pentru o educație financiar-contabilă de calitate, pentru o profesie capabilă să răspundă noilor provocări ale pieței muncii și erei digitale.

La etapa județeană vor participa elevi de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Târgu Jiu și Liceul Tehnologic Motru.

Etapa națională se va organiza în data de 17 iunie 2023 la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din București.

Sari la conținut