Sari la conținut

Anunț privind lansarea apelurilor de exprimare a interesului pentru IMM/Întreprinderi mari

Pagină actualizată la: 31.01.2024

ANUNȚ

privind lansarea apelurilor de exprimare a interesului pentru:

  • identificarea și includerea de investiții productive în întreprinderi mari;
  • identificarea de investiții în activități de tip ETS care se încadrează sub plafoanele din Directiva 87/2003, cu modificările și completările ulterioare;
  • identificarea de investiții destinate reducerii substanțiale de emisii de gaze cu efect de seră.

Grupul teritorial pentru tranziție justă la nivelul județului Gorj, prin Consiliul Județean Gorj, anunță lansarea apelului de exprimare a interesului, dedicat întreprinderilor, pentru identificare și includerea de investiții productive în domeniile care să contribuie la neutralitatea climatică, conform domeniilor identificate în Planurile Teritoriale pentru Tranziție Justă(PTTJ), respectiv de investiții în activități de tip ETS care se încadrează sub plafoanele din Directiva 87/2003, cu modificările și completările ulterioare, și respectiv de investiții destinate reducerii substanțiale de emisii de gaze cu efect de seră (denumit în continuare apelul).

Pentru participarea la apel, entitățile interesate vor completa Anexa 1 la prezentul anunț – Formular de exprimare a interesului, conform model anexat.

Anexa 1, însoțită de eventualele anexe aferente (ex.: documentele justificative, studii etc.). Documentele vor fi transmise, atât în format editabil (.docx), cât și în format semnat și scanat (.pdf) de către entitatea interesată la adresa de e-mail: pttj@cjgorj.ro. Solicitantul va primi numărul de înregistrare pe adresa de e-mail.

Documentele apelului pot fi consultate aici. (Procedura, Anunț, Anexa 1 si Anexa 2).

Sari la conținut