AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > INFORMARE DE PRESĂ - Începând de astăzi, 2.11.2017, Compania LEONI funcționează oficial în incinta P
NewsRSS Comunicate de presa

INFORMARE DE PRESĂ - Începând de astăzi, 2.11.2017, Compania LEONI funcționează oficial în incinta Parcului Industrial de la Bumbești Jiu.

02.11.2017
Reprezentanții Societății Parc Industrial Gorj S.A., cu girul Consiliului Județean Gorj-în calitate de autoritate publică tutelară, au aprobat contractul de subînchiriere, prin care LEONI WIRING SYSTEMS PITEȘTI S.R.L preia în totalitate spațiul și imobilele în care a funcționat PIRELLI&C
 
INFORMARE DE PRESĂ
 
 
            Începând de astăzi, 2.11.2017, Compania LEONI funcționează oficial în incinta Parcului Industrial de la Bumbești Jiu.
            Reprezentanții Societății Parc Industrial Gorj S.A., cu girul Consiliului Județean Gorj-în calitate de autoritate publică tutelară, au aprobat contractul de subînchiriere, prin care LEONI WIRING SYSTEMS PITEȘTI S.R.L preia în totalitate spațiul și imobilele în care a funcționat PIRELLI&C. Eco Technology RO S.R.L., urmând ca în perioada următoare să demareze efectiv activitatea, estimând, pentru început, un număr de 500 de angajați.
            ”Cu acordul colegilor din consiliul județean, exprimat în ședința din luna octombrie a.c., în calitate de reprezentant legal al Județului Gorj- titular al patrimoniului afectat închirierii, am semnat  acordul-cadru cu privire la încheierea contractului de sublocațiune, urmată de cesiunea ulterioară a contractului de închiriere încheiat cu PIRELLI.
Se impune precizarea că preluarea în sublocațiune a imobilelor de către LEONI WIRING SYSTEMS PITEȘTI S.R.L. se realizează pe o perioadă de maxim 5 ani și va fi urmată de o cesiune automată a contractului de închiriere, operațiune juridică ce presupune transmiterea tuturor drepturilor și obligațiilor de dezvoltare a parcului industrial ce revin lui PIRELLI, în calitate de cedent, rezultând din contractul principal de locațiune, către LEONI, în calitate de cesionar. Negocierile au început cu mai mult timp în urmă și consider că acordul-cadru pe care l-am semnat este unul eficient pentru dezvoltarea și interesele economice ale societății de administrare a parcului industrial aflat sub autoritatea Consiliului Județean Gorj”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CJG.
            Compania LEONI va continua organizarea sesiunilor de recrutare și în noua locație de la Bumbești Jiu.
 
  
BIROUL DE PRESĂ
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!