AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Comunicate de presă > INFORMARE DE PRESĂ
NewsRSS Comunicate de presa

INFORMARE DE PRESĂ

28.04.2017
Începând de astăzi, 28.04.2017, va fi permisă  circulația pietonală, pe podul de la Turcinești.
 
INFORMARE DE PRESĂ
 
 
            Începând de astăzi, 28.04.2017, va fi permisă  circulația pietonală, pe podul de la Turcinești.
            În baza punctului de vedere emis de expertul tehnic atestat, înregistrat la sediul Consiliului Județean Gorj sub nr. 5290/27.04.2017 și a Hotărârii  nr.2712015/28.04.2017, adoptată de Comitetul  Județean pentru Situații de Urgență Gorj, în ședință extraordinară,  va fi deschis traficul pietonal, pe perioadă determinată, pe podul amplasat pe DJ 664 peste râul Jiu, km 0+065, Municipiul Târgu-Jiu- ce face legătura cu localitatea Turcinești.
            Circulația pietonală   va fi asigurată  pe un culoar marcat cu vopsea albă sau galbenă, pe toată lungimea podului, cu lățimea de 1,5 metri și protejat cu un parapet pietonal plin, realizat din plasă de protecție (împrejmuire) pe stâlpi metalici sau din lemn, cu înălțimea de minim 1,2 metri.
            Circulația pietonală este permisă până la realizarea unui acces pietonal în aval sau până la începerea lucrărilor de consolidare a căii de acces.
 


             BIROUL DE PRESĂ
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!