AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Anunțuri > Buletin informativ

Buletin informativ

ANUNȚ

     Consiliul Judeţean Gorj, prin Compartimentul contractări servicii sociale din cadrul Direcţiei juridice şi dezvoltarea capacităţii administrative, a procedat la actualizarea LISTEI UNICE A FURNIZORILOR PUBLICI ŞI PRIVAŢI DE SERVICII SOCIALE acreditate în conformitate cu Legea 197/2012 privind asigurarea calităţii în domeniul serviciilor sociale, din judeţul Gorj, la data de 31.03.2017.
        Alte relaţii suplimentare privind conţinutul documentului se pot obţine de la Compartimentul contractări servicii sociale din cadrul Consiliului Judeţean Gorj, camera 255, la telefonul 0253/ 207 491, interior 255 sau la e-mailul marieta.bocsan@cjgorj.ro sau ionel.dobre@cjgorj.ro .DECLARAȚIE DE ADERARE

    
     Conducerea Consiliului Județean Gorj și personalul instituției, adopta prezenta Declarație de Aderare la valorile fundamentale, principiile, obiectivele și mecanismul de monitorizare al Strategiei Naționale Anticorupție pe perioada pe perioada 2012-2015.


 
ANUNŢ

     Consiliul Judeţean Gorj, prin Compartimentul contractări servicii sociale din cadrul Direcţiei juridice şi dezvoltarea capacităţii administrative,  pune la dispoziţia primăriilor din judeţ o STRATEGIE-MODEL de dezvoltare a serviciilor sociale acordate de furnizorii publici şi privaţi la nivel local, pentru perioada 2014-2020, elaborată în conformitate cu prevederile art. 112 alin.(3) lit. a) din Legea asistenţei sociale nr. 292/2011.
     Se face precizarea  că autorităţile publice locale urmează să adapteze obiectivele specifice, grupul ţintă (categoriile de beneficiari), problemele sociale ale acestora, activităţile/acţiunile/măsurile cuprinse în Planul de acţiune, precum şi toate elementele şi datele cuprinse în Strategie, la nevoile şi situaţiile concrete din comunitatea locală respectivă.
     Alte relaţii suplimentare privind conţinutul documentelor înaintate se pot obţine de la Compartimentul contractări servicii sociale din cadrul Consiliului Judeţean Gorj, camera 255, la telefonul 0253/ 207 491, interior 255 sau la e-mailul camelia.grecu@cjgorj.ro, marieta.bocsan@cjgorj.ro sau ionel.dobre@cjgorj.ro.
 


Reducere arierate conform prevederilor O.U.G. nr. 73/26.06.2013

 


Ultima actualizare: 10.08.2016, 14:28:22
 
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!